Diamant vliesmasker voor de vermoeide huid:

 

Het diamant vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende, gladde en gehydrateerde huid.

Protection en

anti-ageing behandeling:

 

Deze gezichtsbehandeling met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermt tegen vrije radicalen en huidveroudering uitstelt. Resultaat: een stralende, gehydrateerde en stevigere huid.

 

 

Skin Renewal en

anti-ageing behandeling:

 

Deze gezichtsbehandeling met een verfrissend gezichtsmasker, dat verrijkt is met vitamine B en AHA geeft de huid meer energie en stimuleert de celvernieuwing. Actieve ingrediënten zoals champagne-extract activeren de celvernieuwende werking en hebben tegelijkertijd beschermende- en antioxidant eigenschappen. Bovendien zorgen gemicroniseerde parels voor verminderde zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Resultaat: een zichtbaar verstevigde, stralende huid.

 

 

Glycolpeel behandeling:

 

Een mooie, jonge gezonde huid is wat we allemaal willen. Daarvoor is peelen van de huid essentieel. De glycolzuurpeeling met 50% glycolzuur zorgt voor een stralende, gladde huid zonder onzuiverheden en minder (diepe) rimpels. De structuur van de huid verbetert, de huid neemt beter de werkstoffen van de crème op, de huid is beter gehydrateerd en de aanmaak van collageen en elastine verbetert. Deze behandeling geeft direct resultaat (zeer effectief in kuurverband).

 

 

 

Hyaluronic skin care treatment:

 

Gezichtsbehandeling met drievoudige werking: verstevigend, ondersteunend en verzachtend. Hyaluron is een lichaamseigen bestanddeel van de huid, die zorgt voor het vasthouden van het vocht in de huid, waardoor de huid er dikker en voller uit ziet. Hyaluron geeft de huid elasticiteit en volume. Naarmate we ouder worden, daalt het gehalte aan hyaluron in onze huid waardoor de huid haar volume en elasticiteit verliest en rimpels verschijnen. Met het hyaluron skin care treatment is de huid in staat vocht vast te houden, het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en maakt ruimte voor celdeling. De huid maakt zichzelf JONGER en hervindt haar zachtheid.

Blue line treatment:

 

Gezichtsbehandeling voor de veeleisende huid. Het biologische verouderingsproces en het vertragen van de celdeling begint op de leeftijd van 25 jaar. De blue line gezichtsbehandeling is er op gericht om huideigen functies te herstellen, waardoor het verouderingsproces vertraagt wordt en de huid haar jeugdigheid behoud.

 

 

Lifestyle treatment:

 

Deze luxe huid verbeterende Rosa Graf behandeling heeft een zichtbaar effect, de huid tankt bij en kan er weer tegenaan. De huid wordt weer mooi, fris, stevig en ziet er super verzorgd uit.

 

Oogbehandeling:

 

De meest kwetsbare huid rondom de ogen is gespannen door mimiek, dagelijkse make-up, slaapgebrek en stress. Een speciale en unieke oogbehandeling voor het kwetsbare gebied rondom de ogen met een vochtregulerende en verzachtende werking. Fijne lijntjes vervagen en de huid ziet er weer stralend uit.

 

 

Vitamine C LIFT-off / spa algea lift-off:

 

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water de meest belangrijke component van de huid is. Dit zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa vitamine C lift-off en de spa algea lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert en 2 ampullen, die de huid voeden, het vochtbalans herstellen en de huid aanspannen. De maskers vormen binnen een paar minuten een fijne rubberlaag, die de huid gaat spannen. Hierdoor werken deze behandelingen zeer liftend.

 

Hot stone / cold stone gezichtsbehandeling:

 

Bij deze weldadige gezichtsbehandelingen zit een zeer uitgebreide gezichtsmassage met warme of koude stenen. Aangepast aan het seizoen.

Dermashaper:

 

Wie wil de klok nu niet terug zetten? Dat kan met de dermashaper. De dermashaper is een apparaat met hele hoge frequentie geluidsgolven, die voor het menselijk gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven de huid een micromassage waardoor de huid geactiveerd wordt in de aanmaak van collageen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de aanmaak van nieuwe cellen in de bovenste huidlagen verbetert. De huid werkt van binnenuit aan verjonging en herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd, waardoor deze zichtbaar strakker worden. Met de Dermashaper geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren is kwijtgeraakt, zonder operatie. Behandelingen met de Dermashaper zijn ook aan te bevelen voor:

  • afvoeren van vocht onder de ogen
  • kalmeren en herstellen van de couperose en gevoelige huid
  • kalmeren en herstellen van de beschadigde huid (bijv. na zonverbranding, bio-peeling en na een operatie)
  • behandeling van verklevingen en littekens.

Massages:

 

Bij Beauty Centre Perfect kunt u terecht voor verschillende massages. Een heerlijke rugmassage, voetmassage of misschien kiest u wel voor een complete lichaamsmassage. Ook is bindweefselmassage voor het gezicht mogelijk. Deze zeer effectieve massage zorgt voor een jongere en stevigere huid.

BEAUTY CENTRE PERFECT | Karine Hammecher | Rupelstraat 12 | 5704 AX Helmond | 0492-514872 | b.hammecher@bbhmail.nl | Privacy policy

Diamant vliesmasker voor de vermoeide huid:

 

Het diamant vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie  met als resultaat een stralende, gladde en gehydrateerde huid.

 

 

Protection en

anti-ageing behandeling:

 

Deze gezichtsbehandeling met cranberry, aardbei, framboos en zwarte bessen dienen als multivitaminen voor de huid. Het rode fruit heeft een hoge dosis aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering doen uitstellen. Resultaat een stralende, gehydrateerde en stevigere huid.

 

Glycolpeel behandeling:

 

Een mooie, jonge gezonde huid is wat we allemaal willen. Daarvoor is peelen van de huid essentieel. De glycolzuurpeeling met 50% glycolzuur zorgt voor een stralende, gladde huid zonder onzuiverheden en minder (diepe) rimpels. De structuur van de huid verbetert, de huid neemt beter de werkstoffen van de crème op, de huid is beter gehydrateerd en de aanmaak van collageen en elastine verbetert. Deze behandeling geeft direct resultaat. Zeer effectief in kuurverband.

 

Hyaluronic skin care treatment:

 

Gezichtsbehandeling met drievoudige werking :

verstevigend, ondersteunend en verzachtend. Hyaluron is een lichaamseigen bestanddeel van de huid, die zorgt voor het vasthouden van het vocht in de huid, waardoor de huid er dikker en voller uit ziet. Hyaluron geeft de huid elasticiteit en volume. Naarmate we ouder worden, daalt het gehalte aan hyaluron in onze huid waardoor de huid haar volume en elasticiteit verliest en rimpels verschijnen. Met het hyaluron skin care treatment is de huid in staat vocht vast te houden, het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en maakt ruimte voor celdeling. De huid maakt zichzelf JONGER en hervindt haar zachtheid.

 

Blue line treatment:

 

Gezichtsbehandeling voor de veeleisende huid. Het biologische verouderingsproces en het vertragen van de celdeling begint op de leeftijd van 25 jaar. De blue line gezichtsbehandeling is er op gericht om huideigen functies te herstellen , waardoor het verouderingsproces vertraagt word en de huid haar jeugdigheid behoud.