Anti-ageing
acupunctuur

Echte schoonheid zit vanbinnen! Toch proberen we in de huidige moderne maatschappij er alles aan te doen om gezichtsveroudering te voorkomen, maar het ene sluit het andere niet uit. Bij Beauty Centre Perfect zijn er verschillende behandelmethodes waar je gezichtsveroudering mee kunt vertragen en de huidstructuur kunt verbeteren. 

Een van deze methodes is anti-ageing acupunctuur. Met behulp van 2 soorten acupunctuurnaalden worden blokkades opgeheven en kan energie weer vrij stromen. De chinezen zeggen: ‘als bloed en Qi (levensenergie) voldoende aanwezig zijn in het lichaam en het stroomt naar het hoofd, verwarmt het bloed en Qi het vlees, groeit het hoofdhaar vol en glanzend en blijf je lang bespaard van rimpels.’.

Het lichaam wordt gestimuleerd om meer leukocyten (witte bloedlichaampjes) aan te maken, die op hun beurt de collageenproductie stimuleren. Een anti-ageing behandeling werkt optimaal als men 10 weken lang 1x per week een behandeling ondergaat. Na 6 weken gaat het lichaam een maximaal aan collageen aanmaken, waardoor rimpels van binnenuit worden opgevuld. Een 100% natuurlijke manier om je huid weer vitaal en glad te krijgen.